Øl, vin, chokolade og andre delikatesser

Har du altid svært ved at finde den rette værtindegave, fødselsdagsgave eller jubilæumsgave? Så tag et kig forbi Lavendelgården. Udover vores store udvalg af planter, buketter og afskårne blomster, så forhandler vi også en lang række delikatesser, såsom lækre vine og lokale, spændende øl.¨

​Med adresse i Bjævreskov nær Ejby er vores forretning let tilgængelig fra motorvejen, dvs. også fra Køge, Ringsted og mange andre byer på Sjælland.

Giv en anderledes gave

Hvis du ønsker at forkæle en, du holder af, er der mange muligheder. Blomster er en klassisk gave, der altid bringer glæde, men hvad med f.eks. en lækker, eksklusiv vin eller lokalbryggede øl? Mange af vores delikatesser har et lokalt præg og er særligt udvalgt med øje for kvalitet og velsmag.

Du er altid velkommen til at komme forbi butikken og opleve vores spændende udvalg – og vi vejleder dig naturligvis gerne, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge.

Chokolade går ikke i maven, det går i hjertet

Hvem elsker ikke chokolade? Det gør vi i hvert fald, og der er heller ingen tvivl om, at mange af vores kunder holder af søde sager, for vores chokolade er en af de delikatesser, der er særligt populære. 

Chokolade kan både være en fin, lille værtindegave, en kærestegave til at forsøde hverdagen med, eller være et godt supplement til f.eks. en buket blomster.

Vi forhandler mange forskellige slags udsøgt kvalitetschokolade, så du kan være sikker på, at du finder noget, der frister.

Kig forbi og oplev vores store udvalg af delikatesser

Har du brug for vejledning til dit gavekøb? Eller vil du gerne se, hvad vi kan tilbyde? Så er du altid velkommen til at komme forbi butikken.

Har du spørgsmål til vores sortiment eller muligheder for levering, kan du også altid
kontakte os.

Til enhver festlighed

​Få dagens buket

Vi binder også til kundens smag​

3 (1)

Hver dag udvælger vi forskellige afskårne blomster til dagens buket, og denne står altid klar fra morgenstunden.

Buketten bliver bundet med friske og flotte blomster, og denne kan købes til kun 100 kroner.

Til enhver festlighed hører blomster. Hvad enten der skal holdes konfirmation, rund fødselsdag eller en anden stor fest,

står vi altid klar med hjælp og vejledning i vores 200 kvm store blomsterbutik nær Bjæverskov og Ejby.

Vi glæder os til at se dig på Lavendelgården!

Om Lavendelgården

Vi er glade for at byde velkommen på Lavendelgården. En ca. 200 kvadratmeter stor butik med blomster og brugskunst nær Ejby.

Jeg har haft butikken siden 2011. I butikken finder du et bredt udvalg af afskårne blomster, diverse planter til både inde og ude samt flot brugskunst. Vi har også lys, rødvin, øl og chokolade. 

Med venlig hilsen

Birgitte

Kontaktoplysninger

Lavendelgården V/ Birgitte Claudi Svendsen​

CVR: 33415427​

Ejbyvej 102,
​4632 Bjæverskov

- Find vej med Google Maps

Telefon: 56 87 00 03

Åbningstider

Mandag​

09.30 - 17.30

Tirsdag​

09.30 - 17.30

​​​Onsdag​

09.30 - 17.30

Torsdag​

09.30 - 17.30

Fredag​

09.30 - 17.30

Lørdag og søndag​

09.00 - 15.00

​Vi har åbent alle helligedage.